Alchemy árak

2010.05.04. 16:02

Május 10-én a Universal Music Hungary-nál is megjelenik a Dire Straits: Alchemy Live új kiadása.

Itt vannak az egyes kiadványok árai:

DVD - 4990 Ft [Hungaroton Movie Store]
DVD + 2CD - 6990 Ft
BLU-RAY - 8990 Ft

Új anyaggal jelentkezik a Dire Straits május 10-én. Minden idők egyik legnagyobb rock együttesének az 'Alchemy' című koncertfelvétel albuma eredetileg 1984-ben jelent meg egy kísérő VHS kazettával, amely most először válik elérhetővé DVD és Blu Ray formátumban.

Az akkoriban megjelenő korong több, mint 3 éven át a TOP100-ban maradt, és ezzel a fantasztikus eladási eredménnyel a történelem egyik legmegbecsültebb élő felvételévé vált.

A felvétel kép- és hanganyaga is modernizálva lett. Bónuszként két élő TV fellépés is látható a DVD-n, a 'The Old Gray Whistle Test'-ben előadott 'Sultans Of Swing' és a 'Tunnel Of Love', illetve egy ritka BBC Arena dokumentumfilm, amelyben az angol együttes egy exkluzív interjút ad. A limitált kiadású Deluxe 2 lemezes DVD változat pedig tartalmazza az eredeti élő dupla CD-t is.

(thx2Kramó)


A bejegyzés trackback címe:

https://knopfler.blog.hu/api/trackback/id/tr671974223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása