Down The Road Wherever Tour
An Evening with Mark Knopfler and Band
Budapest Sportaréna
2019.07.09

Mark Knopfler, minden idők egyik legsikeresebb előadója, hosszú kihagyás után újra turnéra indul Down The Road Wherever címmel megjelenő új albuma anyagával, amelyet a legnagyobb szóló sikereivel és a legendás Dire Straits slágerekkel egészít ki.

A magyar rajongók számára jó hír, hogy Mark Knopfler turnéja ezúttal sem kerüli el országunkat, 2019. július 9-én a Budapest Arénában ad koncertet a Dire Straits egykori vezetője.

mktour2019.jpg

Mint minden idők egyik legnagyobb gitárosa, Mark Knopfler több mint 120 millió albumot adott el a Dire Straits korai éveitől mostanáig.

A többszörös Grammy-díjas énekes és zeneszerző csípős szövegeit és merész gitártechnikáját kombinálva alkotta meg a Dire Straits nagy slágereit, a Money For Nothing, Sultans Of Swing, Romeo And Juliet vagy a Walk Of Life dalokat.

Producerként közreműködött Bob Dylan és Randy Newman albumainál is, csakúgy, mint számtalan filmzenéje esetében.

Mark Knopfler előzenekar nélkül, pontosan 20 órakor lép majd színpadra. funcode.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://knopfler.blog.hu/api/trackback/id/tr6614495320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása