Most már a Dire Straits rajongói is beleélhetik magukat Mark Knopfler szerepébe a Guitar Hero c. játék új részében. Az ötödik rész az ősszel érkezik, és igen impozáns listával várja a rajongókat. A Guitar Hero 5 ugyan nem pont az ötödik Guitar Hero epizód, de mivel ebbe a részbe számtalan újítás került beépítésre, dukált neki a megtisztelő cím.

A játékban hallható, látható és játszható zenekarok, előadók listája között a Dire Straits mellett ott látható pl.: Beastie Boys, Billy Idol, Bob Dylan, Bon Jovi, David Bowie, Deep Purple, Duran Duran, Elton John, Jeff Beck, Iron Maiden, Johnny Cash, King Crimson, Kiss, Nirvana, No Doubt, Queen, Santana, Stevie Wonder, The Police, Rolling Stones, Tom Petty.

A játék szeptember 1-én jelenik meg az Activison kiadónál.

[GameStar.hu]


Szerző: attis

Szólj hozzá!

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://knopfler.blog.hu/api/trackback/id/tr581158621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása