A Simfylive.com oldalon keresztül jó minőségben letölthetővé teszik Mark Knopfler minden egyes idei, a Get Lucky turnén mostantól adott koncertjét, így a Budapestit is.

A gyűjtőknek a 320 kbps tömörítésű MP3 dalokat tartalmazó speciális, 1GB-os USB Pendrive-ot ajánlják 25€-ért (~7.000 Ft), de letölthetőek lesznek az internetről is a dalok, közvetlenül a koncert után közel 15€-ért (~4.000 Ft).

Az exkluzív knopfleres pendrive-ok a Sportarénában is megvásárolhatóak lesznek egy speciális kuponnal, amellyel letölthetőek lesznek a teljes, a magyar koncerten elhangzott dalok az internetről. A Simfylive-on megvásárolható a fentiek szerint eddig a budapesti Kiss koncert, de nemsokára a Simply Red és Elton John budapesti koncertjeit is letölthetik a rajongók.

A tegnapi londoni MK koncert (16 dal, 123 perc) már le is tölthető MP3-változatban és megrendelhető USB adathordozón is.

[Get Lucky Tour - Live in Budapest - Pre-Order]


A bejegyzés trackback címe:

https://knopfler.blog.hu/api/trackback/id/tr362047674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása