Ma indul a Get Lucky turné

2010.04.08. 08:00

Ma, április 8-án startol Seattle-ből Mark Knopfler 2010-es turnéja. A Get Lucky turné első felén a zenészek az észak-amerikai kontintenset járják be, majd május 19-én Dublinban kezdik meg az európai etapot. Mark Knopfler július 4-én lép fel Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában, az utolsó koncert pedig július 31-én lesz Spanyolorszában. A helyi szervező a Live Nation.

Az utolsó dátumokat a napokban jelentették be a turné szervezői. Július 19-én és 20-án pl. Monte Carlo-ban lép fel a zenekar, ahol - a hely szellemének megfelelően - egy kicsit más lesz a koncert, mint a többi helyszínen. Az még csak hagyján, hogy a belépőjegyek tartalmaznak egy vacsorameghívást asztalfoglalással, de bizony nem árt figyelnie az öltözékükre is a megjelenteknek - zakó és nyakkendő kötelező. Persze a jegyek is 40.000 Ft körül válthatók az este fél 11-kor kezdődő eseményre.

A turné indulásához időzítették a menedzserek a Dire Straits Alchemy kiadványának újra kiadását. Az 1984-es dupla koncert album most újrakeverve jelenik meg, sőt 5.1-es térhangzással a filmváltozat DVD-n és BluRay lemezen is megvásárolható majd bónuszokkal megpakolva.

Szintén fontos infó lehet a gyűjtőknek, hogy a Making Movies album bakelit újrakiadása (az első két DS lemez után) április 20-ra várható, míg az utolsó a sorozatban, a Love Over Gold május 20-án jelenik meg ismét.

Elkészült a DS basszerosának új albuma is. John Illsely Streets of Heaven CD-je május 17-én kerül a polcokra.

MK jelenlegi zenészei is megpróbálják kihasználni a turnét. Richard Bennett gitáros harmadik szólóalbuma Valley of the Sun címmel, míg Guy Fletcher billentyűs Natural Selection címmel jelent meg nemrég.


A bejegyzés trackback címe:

https://knopfler.blog.hu/api/trackback/id/tr261896766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gordon 2010.04.30. 15:10:06

Eladó 2db jegy a budaesti koncertre. Kat. 1. Ülőhely.

alfapontamorekukacgmailpontcom
süti beállítások módosítása